Tranviks Udde Fastigheter välkomnar HPSolartech till Östra Fyrislund, Uppsala

Illustration: HPSolartech

Solenergibolaget HPSolartech utökar sin verksamhet och flyttar till nya lokaler i området Östra Fyrislund i Uppsala.

HPSolartech har idag kontor och lager på Bolandsgatan i Uppsala. Under 2022 flyttar man till nya kontoret för att få mer verksamhetsanpassade lokaler och supportera tillväxten.

Den nya lokalen byggs av fastighetsbolaget Tranviks Udde Fastigheter som inriktar sig på att förvärva och förvalta fastigheter inom lager, industri och kontor med en långsiktig förvaltning.

Med den nya lokalen kommer HPSolartech dubbla sin lager kapacitet och få en modern lösning som kommer kunna öka effektivitet i leveranser och materialflöden. Även kontorsytan utökas till mer ändamålsenliga lokaler för att supportera tillväxten inom solenergiprojekt som senaste året har ökat massivt.

"Med den ökade efterfrågan och vår nya tillväxtstrategi ser vi ett tydligt behov att finna en fastighet som kan supportera våra framtida behov. Vi är väldigt glada över samarbetet med Tranviks Udde Fastigheter som hjälpt oss att skapa en lösning utifrån framtida behov och önskemål. Lokalen och området kommer bli ett perfekt nav för vår verksamhet", säger Kenny Fogel, VD på HP Solartech

"Vi på Tranviks Udde Fastigheter är väldigt glada över att välkomna HP Solartech till vår fastighet i Östra Fyrislund. Vi ser framemot att skapa en modern och framträdande byggnad med flexibla lokaler som möter våra hyresgäster framtida behov", säger Henrik Seidler, ansvarig på Tranviks Udde Fastigheter.