Innovativa lösningar som klarar nordiska förhållanden

När det kommer till solcellsinstallationer finns det inga genvägar till kvalitet och hållbarhet. Det nordiska klimatet kräver också tillförlitliga och högkvalitativa monteringssystem. Nordmount är ett företag som har gjort det till sitt uppdrag att leverera lösningar av högsta standard, och de har utvecklat system som är anpassade för det nordiska klimatet och som uppfyller de högsta kraven på kvalitet och hållbarhet.

Utvecklat och tillverkat i Sverige

Nordmounts monteringssystem är skapade för det krävande nordiska klimatet. Naturens krafter kan vara oberäkneliga och därför har fokus varit på innovation och hållbarhet. Produkterna är utvecklade för att stå emot extrema väderförhållanden, inklusive tunga snöfall och hårda vindar.

bildVi har investerat i avancerad teknik och material av högsta kvalitet för att se till att våra lösningar är redo att möta utmaningarna som det nordiska klimatet kan bjuda på. För att möta de tuffa förutsättningarna har vi också tagit fram en konfigurator som räknar ut hur en montering ska göras på bästa sätt beroende på situation, säger Jonas Persson som är försäljningschef på Nordmount. 

Nordmounts system tillverkas helt och hållet i Sverige, vilket ger full kontroll över kvaliteten ner på varje produkt. Med den uppsättningen kan de dra nytta av den höga standarden och erfarenheten som finns och garantera att produkterna klarar de standarder och krav som finns. Med Nordmount får man inte bara olika monteringssystem – det kommer även med pålitliga och hållbara lösningar som är gjorda för att klara det nordiska klimatet.

Snabbinstallerade system

Nordmounts monteringssystem är utformade för att vara snabba och enkla att installera. Detta är viktigt för att minimera störningar och framför allt spara mycket tid vid montering.

En stor fördel vid montering av Nordmounts system är att det bara krävs en hylsa för hela montaget.  Med monteringshylsan hex 8 förenklar det hela installationen avsevärt. Det sparar tid och resurser samtidigt som det säkerställer en säker och stabil installation.

NM Hyper Meta – Ett unikt patenterat fäste

bild

Det här är en stor favorit hos våra kunder. De ser möjligheten att alltid kunna säkert och smidigt lösa sina monteringar utan att riskera kvaliteten i hela montaget, säger Jonas Persson.

Nordmounts produkt NM Hyper Meta är ett fäste med patentskydd som utmärker sig genom sin smarta design. Det kan enkelt monteras både i bärläkt och råspont, vilket ger flexibilitet i installationen. En unik egenskap är att fästet inte penetrerar tätskiktet vid montering i bärläkt utan istället fäster i pannan. Detta förhindrar potentiella läckage och säkrar hållbarheten.

Kombinerat mitt- och änd-clips

En ytterligare fördel i Nordmounts produktsortiment är att det skapats ett kombinerat mitt- och änd-clips för en praktisk lösning som ytterligare förenklar installationen. Clipset är väldigt enkelt att arbeta med och passar perfekt i Nordmounts egna rail. De ingår i den framtagna produktfamiljen NM Hyper som säkerställer att monteringen går så snabbt och problemfritt som möjligt.

Svartlackerade produkter för snygg finish

Idag uppskattas det ofta med en extra snygg finish vid montage, därför har Nordmount tagit fram svartlackerade produkter som till exempel rails och clips. Det är samma höga kvalitet men med extra snygg finish.

bild

Här ser vi en hög efterfrågan från slutkonsumenter som vill att helhetsintrycket ska vara optimalt på taken. Samtidigt som kvaliteten är densamma är det enkelt att vilja ha en snyggare finish i sitt montage, säger Jonas Persson.

Sammanfattningsvis erbjuder Nordmount lösningar som är utvecklade och tillverkade i Sverige med fokus på hög kvalitet, hållbarhet och enkla monteringar. Deras användning av material i hög kvalitet och innovativa designfunktioner som NM Hyper Meta och monteringsclips gör dem till en pålitlig partner för alla som söker högkvalitativa monteringssystem. Oavsett vilken typ av tak eller vilka utmaningar det nordiska klimatet kan medföra, kan du lita på Nordmounts expertis för att leverera pålitliga och långvariga lösningar.

För mer information och produktvideor kan du besöka Nordmounts officiella webbplats HÄR! 

Se hur deras innovativa monteringssystem kan förenkla monteringen samtidigt som det ger en riktigt snygg finish.

bild