Sungrow lanserar växelriktare i Europa

Foto: Daoudi Aissa/Unsplash

Sungrow, ett varumärke inom växelriktare för solceller, lanserar sitt solcellserbjudande och sin prisbelönta portfölj av växelriktare i Sverige, Norge och Danmark.

Sungrow har etablerat sig som ett av de globala varumärkena inom växelriktare för solceller, med en imponerande meritlista av projekt, produkter och tjänster. Nu fortsätter företaget sin expansion till Norden och planerar att realisera lokal support som omfattar projektledning, driftsättning samt drift och underhåll.

Solenergiapplikationerna i Sungrows större affärsenheter inkluderar PV-växelriktare, energilagringssystem, projektutveckling och laddning av elbilar. Det är affärsenheter som kommer att växa, eftersom världen står inför en aldrig tidigare skådad energikris och många länder ansluter sig till noll-visionen i linje med olika vetenskapsbaserade mål. 

Solväxelriktarna lanseras nu i Sverige, Norge och Danmark

Sungrow-växelriktare är konstruerade och utvecklade för att möta de högsta standarderna inom solcellsindustrin. Kärnprodukten, PV-växelriktare, har klarat certifieringen och rigorösa tester hos många ledande internationella certifieringsbyråer och har sålts till mer än 150 länder inklusive Tyskland, Italien, Spanien, Australien, USA, Japan och Indien.

Sungrows växelriktare täcker alla energibehov från 2 kW till 8,8 MW.