Christoffer Löfquist ny affärsområdeschef för solpaneler på Midsummer

Christoffer Löfquist. Bild: Midsummer

Midsummer välkomnar Christoffer Löfquist, affärsområdeschef för solpaneler, till bolagets ledningsgrupp för att spegla det nya fokuset på solpaneler. Christoffer har arbetat på Midsummer sedan 2018 med att bygga upp organisationen kring sälj- och marknadsföring av solpaneler.

- Christoffer är en nyckelperson i utvecklingen av vårt sälj- och marknadsarbete med viktiga erfarenheter från både strategiskt försäljningsarbete till installation och kundupplevelse. Att han nu blir en del av Midsummers ledningsgrupp speglar den omorganisation vi genomgått med solpanelerna som huvudsakligt affärsfokus, säger Sven Lindström, VD, Midsummer.

Christoffer Löfquist har en civilingenjörsexamen i Industriell ekonomi från LTH, Lunds Tekniska Högskola och har arbetat på Midsummer sedan 2018. Han är affärsområdeschef för solpaneler och hans avdelning ansvarar för webbutveckling, marknadsföring, försäljning, installation, eftermarknad och kundnöjdhet. Christoffer började som företagets första säljare av solpaneler och i takt med att försäljningen har ökat har han byggt upp organisationen. Efter studierna arbetade Christoffer under fyra år på SJ, första året som management trainee med uppdrag på flera olika avdelningar och sedan i olika ledande roller inom företagsförsäljning med ansvar för försäljning och digital utveckling.