Solcellsanläggning tas i bruk i Kungsledens Oxel

Foto: Kungsleden

Kungsleden hyr ut 400 kvm i Oxel, det nya kontorskonceptet som inspirerar till en aktiv arbetsdag. I fastigheten, en del av Oxelbergen 1:2, installeras även en solcellsanläggning och laddstationer för elbilar.

”Vi ser fram emot att flytta in i de moderna lokalerna i Oxel. Genom att verka på en inspirerande plats skapar vi förutsättningar för våra anställda att trivas på jobbet och att driva utvecklingen av företaget framåt”, säger Maria Hedvall, VD, One Economy.

Konceptet för Oxel är ”Feel Good Working” som genom ett hållbarhetsperspektiv inkluderar allt från smarta lösningar till inbjudande ytor för att mötas både ute och inne samt bra kommunikationer. Här återfinns en inspirerande och attraktiv arbetsplats där människor uppmuntras till en aktiv livsstil.

”Vi vill skapa en blandning av hyresgäster för att ge möjlighet till nätverkande och samarbeten och är glada över att välkomna One Economy. Vi vill underlätta för våra hyresgäster att bidra till ett hållbart samhälle. Vi glädjer oss åt den nya solcellsanläggningen om 254,6 kwh som har tagits i bruk och att det nu finns möjlighet att ladda sin elbil”, säger Tommy Svärd, marknadsområdeschef, Kungsleden. Första inflytten i fastighetens totala 5900 kvm uthyrningsbar yta skedde i april 2020 och antalet hyresgäster är nu 4.