Midsummer förstärker sälj- och marknadsavdelning

Bild: Midsummer.

Midsummer har utökat sin sälj- och marknadsavdelning med fyra nya kompetenser för att stärka sin position för det integrerade solcellstaket Midsummer solar roofs och solpaneler.

Midsummer utökar sälj- och marknadsavdelning med tre nya säljare och en marknadschef för Midsummer solar roofs. Med den nya avdelningen på plats kommer Midsummer att ytterligare förstärka sin ledande position på den svenska marknaden för solpaneler och integrerade solcellstak.

Försäljnings- och marknadsavdelningen har adderats med fyra nya kompetenser:

Joel Brink börjar som marknadschef för Midsummer. Joel kommer senast från en tjänst som Retail performance & Employer Branding Manager på BMW och har en examen i Internationell marknadsföring från Åbo Akademi University, School of Business and Economics.

Lars Norrman har anställts som europeisk säljare av solpaneler. Lars har mer än 15 års erfarenhet av försäljning och internationell marknadsföring av svenska produkter och tjänster och svensk teknik. Han kommer senast från en roll som försäljningschef med ansvar för affärsutveckling och försäljning inom affärsområdena SunCool, termiska solpaneler och Enerstore, energilagring i salt, med fokus på Europa och Latinamerika.

Mikael Lindström börjar som säljare av Midsummer solar roofs mot privatpersoner på den svenska marknaden. Mikael kommer senast från en tjänst inom säljstöd/IT/Projekt på Hjältevadshus AB.

Daniel Månér börjar även han som säljare av Midsummer solar roofs, mot företagskunder på den svenska marknaden. Daniel kommer från en tjänst som företagssäljare och storkundsansvarig på Bauhaus & Co KB.