Voltify AB expanderar med nytt försäljningskontor i Sundsvall

Bild: Piqsels

Solenergibolaget Voltify AB öppnar i dag ett nytt försäljningskontor för solcells-anläggningar i Sundsvall med lokal förankring genom samarbetet med verksamhets-utvecklingsbolaget Fostira AB.

- En nyckel till vår snabba framgång är samarbeten med nytänkande partners och nu tänjer vi ytterligare på gränserna till nya dimensioner: Att vara rikstäckande med försäljning, installation och eftermarknad av solcellsanläggningar. En del av vår strategi som vi nu förverkligar. Fostirasamarbetet ger oss lokal förankring med management och personal som enbart arbetar med Voltifys erbjudande från Gävle och norr över. Den här pusselbiten med samarbeten ger oss en möjlighet att få en bra hävstång då efterfrågan på solceller växer och inte minst i norra Sverige, säger Fredric Känngård, verkställande direktör på Voltify AB.

- Vi på Fostira AB ser med glädje fram emot samarbetet med Voltify. Att få möjligheten att vara med och bidra till att fler hushåll i Sverige tar nästa steg mot en lönsam och klimatsmart framtid är något som starkt motiverar oss. Samarbetet är för oss ett självklart nästa steg i våra bolagsutveckling och något som vi långsiktigt vill bygga vidare på, säger Alexander Möllersen, verkställande direktör på Fostira AB.