Kesko fördjupar sitt engagemang i förnybar energi med Zenitec och Onninen

Foto: Markus Spiske / Unsplash

Kesko, aktör inom förnybar energi och teknisk handel, har tagit steg för att stärka sitt erbjudande inom förnybar energi och installation i Sverige genom att integrera Zenitec i Onninen. Med denna integration stärker Kesko sitt engagemang i Sverige genom att erbjuda lösningar inom solenergi och energilagring till sina kunder.

För Kesko är förnybar energi en prioriterad satsning och ett viktigt område för framtida tillväxt och innovation. Genom att integrera Zenitec i Onninen, ett av Keskos varumärken i Sverige, strävar företaget efter att erbjuda ett omfattande utbud av förnybara energilösningar. Detta innebär att kunderna kan förvänta produkter och tjänster inom solenergi och energilagring, samt support för att effektivt kunna utnyttja dessa teknologier.

Med det beprövade projekt- och kalkyleringsverktyget Solarsales och Onninens breda installationskompetens, kan kunderna dra nytta av skräddarsydda lösningar som möter deras specifika behov och krav. Genom att erbjuda tillgång till en etablerad produktportfölj och kundtjänster under varumärket Onninen, strävar Kesko efter att vara en partnern för de som vill investera i förnybar energi.

"Vi är stolta över att kunna stärka vårt erbjudande inom förnybar energi genom integrationen av Zenitec i Onninen. Detta är ett viktigt steg i vår långsiktiga strategi för att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna inom solenergi och energilagring", säger Endre Espeseth, VD för Kesko Sverige.