Raymond vinner Red Herring Global Top 100

Raymonds Smart Solar Roof ™ pryder taket på Fiskarhedenvillans hus "Lysglimt". Foto: Raymond

Nu har Red Herring-domarpanelen tillkännagett sina topp 100 globala vinnare, som erkänner de ledande privata företagen från Nordamerika, Europa och Asien. I år blev Raymond vinnaren för sin snabba tillväxt och sitt klassledande solcellstak Smart Solar Roof ™.

–Att välja de företag med den starkaste potentialen var på intet sätt en liten bedrift i år, säger Alex Vieux, utgivare och VD för Red Herring. –Efter noggrann kontemplation och diskussion minskade vi vår lista från hundratals kandidater från hela världen till de Topp 100 vinnarna. Vi tror att Raymond med det senaste solcellstaket, Smart Solar Roof ™ förkroppsligar visionen, drivkraften och innovationen som definierar en framgångsrik entreprenörssatsning. Raymond borde vara stolt över sin prestation eftersom konkurrensen var mycket stark.

Smart Solar Roof ™ har eliminerat de problem som tidigare solcellstak haft med en rad nya innovationer och patent som ger det en världsledande teknisk specifikation.

Mattias Hansson, Utvecklingschef hos Raymond är mycket stolt över att Raymond i år hamnade på Red Herrings Global Top 100-lista. –Utnämningen är ännu ett bevis på att vårt solcellstak ses som världsledande säger Mattias. Tidigare i år vann Raymond även Solenergipriset "Årets anlänggning 2022" med koncepthuset VillaZero som har utvecklats av hustillverkaren Fiskarhedenvillan.

–Raymond kommer inom kort att påbörja sin internationella expansion med målsättning av bli världens största tillverkare av solcellstak, avslutar Mattias Hansson.