Solarclarity - den nya spelaren i Sverige

Sten Carler är Försäljningschef Sverige för Solarclarity, en europeisk grossist av solel, specialiserad på små och mellanstora installatörer. Foto: Solarclarity

Jag har inte hört talas om Solarclarity. Vilka är de?

Vi är den nya spelaren på marknaden. Vi har varit aktiva i Sverige sedan 2019, med bas i Stockholm. Vi är små i Sverige men stora i Holland.

Stora i Holland. Vad betyder det?

Det holländska bolaget har varit verksamt i 11 år. Vi har samma privata ägare sedan starten, som fortfarande är vår CEO. Vi är inte en liten spelare: vi omsätter mer än 100 Miljoner Euros.

 

bild
Foto: Solarclarity

 

Hur är ni annorlunda jämfört med andra grossister?

Solarclarity har en bred produktportfölj. Vi har 5 olika märken på paneler, 5 olika märken för växelriktare och en hel del batterier och monteringsmaterial. Vi erbjuder alltid det senaste inom de olika produkterna.

Vi har också en fantastisk webshop. En del kunder säger att den är bäst av alla. I webshopen hittar du produkter, priser, lagerstatus och information om tillverkare.

 

bild
Foto: Solarclarity

 

Kan du beskriva Solarclarity Sverige?

Det är Linus och jag. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Skåne. Det kan låta som en cliché men vi vill båda arbeta med något där vi kan blanda affärer och bidra positivt till miljön. Solel står bara för 0,3% av elen i Sverige och det kunde vara så mycket mer. Vi vill bidra till användning av förnybar energi i Sverige. Mer och mer människor förstår att solel är både en ekonomiskt lönsam investering och en möjlighet att hjälpa vår planet. Vi vill hjälpa dem med produkterna för att kunna göra skillnad.

Hur kan man kontakta er?

Linus och jag är lätta att kontakta. Ring eller maila oss så berättar vi om vårt erbjudande för nya kunder. Våra kontaktuppgifter finns HÄR!

bild

bild