Mötesplatsen för dig inom Solenergibranschen, maj, 25 2019
Latest News

Helsingborgsföretag gör framsteg i solcellsbranschen

Bild: Atum Energi.
Bild: Atum Energi.
Published by
Sanna Kesselfors - 26 sep 2018

Atum energi har på kort tid installerat ett stort antal solcellspaneler på tak runtom i nordvästra Skåne. Och fler godkända projekt är redo att komma igång. Sedan starten har solcellspanelerna noggrant utvärderats och man kan konstatera att panelerna levererar energi över förväntan.

-Det är viktigt för oss att överträffa våra kunders förväntningar. Det kan vi göra genom att erbjuda paneler till marknadens lägsta priser och högsta kvalitet samt med den senaste och bästa tekniken. Vi erbjuder även hög service, professionellt bemötande och gedigen kunskap, säger Johan Andreasson, delägare och en av grundarna till Atum energi AB.

Atum energi består av en sammansvetsad grupp från Helsingborg med olika kompetenser. Tillsammans har de många års erfarenhet av el- och energifrågor, logistik, inköp, montering och av att driva företag.

-Vi har förstått att det finns aktörer i branschen som upplever flaskhalsar i produktion av solceller. Det är inget problem vi har. Vi har kapat onödiga mellanhänder, vilket både håller nere priserna och skapar goda och nära relationer till leverantörerna, säger Mattias Andreasson, delägare och en av grundarna till Atum energi AB. Vi vet att det finns de som hänger upp sig på det estetiska, något som våra leverantörer arbetar väldigt hårt med att komma förbi. Vi erbjuder därför paneler i nyanser som på bästa sätt smälter in på olika tak, exempelvis helsvarta paneler, fortsätter Mattias.

Den varma sommaren har tydligt visat hur effektiva solceller faktiskt är. Tak i söder- och västerläge är utmärkta för solceller. Möjligheterna att bli självförsörjande på energi är stor.

 

Annons