Mötesplatsen för dig inom Solenergibranschen, jan, 16 2018
Latest News

Parans installerar solel till förskolelokaler i Sydney, Australien

Bild: www.senseselc.com
Bild: www.senseselc.com
Published by
Sanna Kesselfors - 02 jan 2018

Parans inleder  första kvartalet 2018 med installation av solljussystemet SP4 i förskolelokaler i Sydney, Australien. Beställare är Senses. 

Förskolans nyrenoverade lokaler är belägna i en befintlig byggnad som är omgiven av höga kontors- och bostadsbyggnader. Leksalarna, där barnen spenderar en stor del av sin dag, har begränsad tillgång till naturligt ljus. Kunden har valt att installera Paransljus för att få in solljus i lokalerna och därmed också uppnå dagsljuskravet. Paransljuset kommer att ledas till andra våningen till rum där barnen lär och leker.

- Det verkligen roligt att kunna erbjuda en lösning som gör att barn kan åtnjuta äkta solljus i den inomhusmiljö de vistas i, med alla de fördelar det innebär för dem, säger Fredrik Johansson, SVP Sales & Marketing på Parans.

 

Enligt Fortums chefsekonom Simon-Erik Ollus behövs det ett bättre investeringsklimat i framtiden så att energibranschen vågar investera.  Han konstaterade att om inte pågående trend bryts kommer konsumenten vara den stora förloraren då denne  får betala för de politiska beslut som tas. Foto: Konfrensmaterial av CCI FRANKREICH FINNLAND
Enligt Fortums chefsekonom Simon-Erik Ollus behövs det ett bättre investeringsklimat i framtiden så att energibranschen vågar investera. Han konstaterade att om inte pågående trend bryts kommer konsumenten vara den stora förloraren då denne får betala för de politiska beslut som tas. Foto: Konfrensmaterial av CCI FRANKREICH FINNLAND

"Norden först i världen på väg till elproduktion utan CO2- utsläpp"

"Enhetliga strukturer"

- Norden kommer att vara först i världen med energiomställning till en elproduktion utan utsläpp av...